Your message was sent successfully

Δραστηριότητες

στη Κέρκυρα

Οι κοντινότερες παραλίες του ξενοδοχείου είναι οι Δασιά, Ύψος, Μπαρμπάτι και Παλαιοκαστρίτσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε όμορφα τοπία, λαμπερή θάλασσα και οργανωμένες παραλίες ενώ διατίθεται θαλάσσιος αθλητικός εξοπλισμός προς ενοικίαση.

Εξερευνήστε το μαγευτικό νησί και επισκεφθείτε το χωριό του Αγίου Προκοπίου με το παλαιότερο και μεγαλύτερο ελαιόδεντρο του νησιού, με κορμό μήκους 19 μέτρων, εκκλησίες από το 1500 και παραδοσιακούς οικισμούς, αντιπροσωπευτικά δείγματα τοπικής αρχιτεκτονικής.

Sport

Activities

Waterparks

Υπάρχουν 2 waterparks στο νησί: Το Hydropolis στα περίχωρα της Αχαράβης στη βόρεια ακτή και το μεγαλύτερο Aqualand στον Άγιο Ιωάννη, λίγο έξω από την πόλη της Κέρκυρας. Και τα δύο πάρκα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, πισίνες και χώρο για ξεκούραση.

Το Aqualand είναι μακράν το μεγαλύτερο από τα 2 waterparks και στην πραγματικότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα waterparks στην Ευρώπη. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, καφέ και σνακ μπαρ, μια μικρή εμπορική περιοχή και πολλές ξαπλώστρες και είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι από τις 9 π.μ.

Paintball

Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους εφήβους ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσουν είναι το paintball της Δασιάς. Ανοιχτό καθημερινά βρίσκεται ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο Κέρκυρας-Κασσιόπης.

Μπόουλινγκ

Ακριβώς στα προάστια της πόλης της Κέρκυρας υπάρχει ένα εσωτερικό κέντρο μπόουλινγκ με ένα μεγάλο δωμάτιο παιχνιδιών στον κάτω όροφο. Ανοιχτό από τις 10.00-02.00 καθημερινά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια οικογενειακή μέρα ή βραδινή έξοδο.

Πάρκο

Στον κεντρικό δρόμο προς την πόλη της Κέρκυρας υπάρχουν δύο πάρκα παιχνιδιού που είναι ιδανικά για μικρότερα παιδιά με φουσκωτά, παιδικές χαρές περιπέτειας και καφετέριες.

Εκδρομές με άλογα

Τα βράδια στην πόλη της Κέρκυρας είναι μια απόλαυση για τις οικογένειες. Περιηγηθείτε στη μαγευτική πόλη της Κέρκυρας πάνω σε ένα άλογο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ξενάγησή σας το μικροσκοπικό τρενάκι που διασχίζει την πόλη.

Ταξίδια με βάρκα

Το Nautilus, το όμορφο μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 14 μέτρων προσφέρει εκδρομές στη βορειοανατολική ακτή του νησιού ή μια κρουαζιέρα ημέρας ή και νύχτας στην Κέρκυρα. Το σκάφος διαθέτει BBQ και οι επιβάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε καταγάλανα νερά πηδώντας από το σκάφος – ιδανικό για κολύμβηση με αναπνευστήρα.
http://www.dailycruisescorfu.com/index.html

Boat trips

The beautiful 14 meter motor yacht, the Nautilus, offers trips around the North East coast of the island or a day or night time cruise round to Corfu Town. The boat has a BBQ and passengers will also have the chance to swim from the boat – perfect for snorkelling!
http://www.dailycruisescorfu.com/index.html